Абонирай се!

НАЦИОНАЛНА ГРУПА НЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО 2019-2030!

 
Ние сме група граждани без политическа обвързаност срещу "Проекта за Национална Стратегия за детето 2019-2030", чрез която в Република България се цели да се въведе ювенален закон за детето! В основата му стои Ювеналната Юстиция, която е противочовешка и тоталитарна социална система, насочена срещу традиционното семейство! 

Включи се към нас

Целта на групата е да информира обществеността за опасностите, скрити в тази чужда и човеконавистническа идеология замаскирана зад държавната пропаганда като "най-добрия интерес на детето" за да не се допусне въвеждането на ювеналното законодателство и у нас чрез въпросната т. нар. Национална стратегия за детето 2019-2030 "Всички права за всички деца". Резултатите на същата биха били демографска и нравствена национална катастрофа, несъизмерима по своя мащаб, тъй като ВСИЧКИ родители ще бъдат репресирани с "презумпция за виновност" по отношение на методите, с които възпитават и отглеждат децата си. Това е предпоставка за бъдещи чиновнически своеволия и незаконни държавни отнемания на деца по несъстоятелни доводи и причини. 

Въпреки изявлението на г-н Бойко Борисов, че стратегията няма да се приеме, Народното събрание вече е приело промени в редица закони и нормативни актове, които дефакто узаконяват стратегията. Промените в Закона за закрила на детето влизат в действие на 01.01.2020г.